Urządzenia do gastronomii
Sprzęt gastronomiczny - na co zwrócić uwagę? Sprzęt gastronomiczny to bez wątpienia główny szczegół wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego, bez względu na serwowane dania a także zaproponowane klientom menu. Pamiętajmy o tym, że zarówno jakość obsługi klienta, jak także jakość podawanych dań zależy znacząco od wyposażenia takiego lokalu, a zatem zaopatrzenia go w profesjonalny sprzęt gastronomiczny, na przykład taki jak warnik do wody hendi 20l. Warnik do wody to dystrybutor gorącej wody, który dzięki podłączeniu do wody może napełniać się w sposób automatyczny. Są to urządzenia nowoczesne i funkcjonalne, które odróżniają się również atrakcyjnym designem. Są w głównej mierze zabezpieczone przed tak zwanym gotowaniem na sucho, co mogłoby spowodować uszkodzenie urządzenia. W ofercie dostawców rozwiązań dla gastronomii znajdziemy także urządzenia takie jak hendi noz do kebaba. Jest to nóż elektryczny, który wytworzony jest z mocnej a także odpornej na zniszczenie stal i nierdzewnej, prócz tego wyposażony w zasilacz. Jedną z jego funkcji jest sposobność regulacji grubości krojenia.
Zobacz więcej: kuchenka indukcyjna hendi.